Kanye West piše knjigu filozofskih koncepta na Twitteru u ‘stvarnom vremenu’

‘Nijedan izdavač ili publicist neće mi reći što da stavim gdje ili koliko ću stranica napisati’, govori poznati reper.

  •  
  •  
Kanye West (Foto: Wikipedia)

Kanye West počeo je pisati knjigu filozofskih eseja u “stvarnom vremenu” putem Twittera – tvrdeći da odlukom upravlja “urođena potreba da se bude izražajan”, a ne “financijska prilika”.

Reperski superstar vratio se na ovu društvenu medijsku platformu prošlog tjedna nakon dugotrajne odsutnosti. Sada, iskorištavanjem Twitterovog ograničenja od 280 znakova, Yeezy je otkrio da objavljuje knjigu sa svog službenog korisničkog računa.

“Kada se prvi put probudite ne skačite izravno na telefon ili internet ili radije razgovarajte s nekim pa čak i do sat vremena, ako je moguće”, počinju postovi. “Samo budite mirni i uživajte u vlastitoj mašti. Bolje je od bilo kojeg filma.”

West svojim obožavateljima poručuje da “prate svoju viziju” i “urođene osjećaje koje drže unutar sebe.” Također raspravlja o “gubitku onoga što smo stvarno” u odnosu na “simulaciju”, savjetujući sljedbenike da “budu u ovom trenutku”.

“Pišem sada filozofsku knjigu pod nazivom “Break The Simulation” i imam tu filozofiju – ili recimo da je to samo koncept jer riječ filozofija ponekad zvuči previše teško. Imam koncept koji se tiče fotografija, o ljudskim bićima koji su opsjednuti fotografijama – jer vas izvuku iz sadašnjosti i transportiraju vas u prošlost ili vas premjeste u budućnost”, filozofski je poentirao Yeezy.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X