Kate Bush će objaviti trostruki live album ‘Before The Dawn’

Album je snimljen na koncertu u Hammersmith Apollo u Londonu 2014., a izaći će 25. studenog.

Kate Bush 'Before The Dawn'
Kate Bush ‘Before The Dawn’

“Before The Dawn” trostruki je live album, a svaki je dio označen kao zasebna sekcija izvedbe Kate Bush od prije dvije godine. Bit će dostupan na trostrukom CD-u ili u setu od četiri vinilne ploče.

Na prvoj će (Act One) ploči biti sedam pjesama iz različitih razdoblja njezine karijere, uključujući “Hounds Of Love” i “Running Up The Hill”, druga će (Act Two) sadržavati pjesme s B-strane albuma “Hounds Of Love” iz 1985., sekvencu pjesama koja je kolektivno nazvana “The Ninth Wave”, dok će na trećoj (Act Three) biti B-strana albuma “Aeriel” iz 2005. godine.

Na njoj će se naći i “Tawny Moon”, nova pjesma koju je otpjevao Bertie McIntosh, sin Kate Bush, i to će biti njezina prva službena objava.

Na albumu “Before The Dawn” našla se i pjesma “Never Be Mine”, koju Kate Bush nije izvela ni na jednom od svojih koncerata pa je za ovu priliku uzeta snimka pjesme koju je izvela na probi prije koncerta. Originalna verzija ove pjesme našla se na albumu “The Sensual World” iz 1989.

Dosad još nije objavljen DVD/Blu-Ray koncerta, kao ni fotografije ovog koncerta koji je prvi njezin gig nakon jedine turneje koju je napravila 1979. godine. Posljednji studijski album “50 Words For Snow” Kate Bush je objavila 2011.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X