Kate Bush sprema se reizdati čitavi svoj katalog na vinilu

Riječ je o setu dugom ukupnih 18 albuma, koji uključuje i najsjajnije trenutke u karijeri engleske kantautorice, poput ‘Hounds Of Love’, ‘The Kick Inside’, ‘Aerial’ i ostale.

  • 8
    Shares
Kate Bush (izvor: Wikipedia)

Kate Bush reizdati će čitavi svoj katalog na vinilu i CD-u. Od teških klasika poput “Hounds Of Love” ili “The Kick Inside” do limitiranih rariteta poput “The Red Shoes” i “Arial”, čitavi opus već je kompiliran kao set koji će sadržavati ukupno 18 vinila, podijeljenih u 4 box seta, uz 2 CD box seta.

Katalog su remasterirali Bushova osobno uz suradnju s producentom Jamesom Guthriejem. Katalog će se objaviti u dva dijela, prvi dio kataloga objaviti će se 16. studenog dok će drugi ići 30., istog mjeseca. Što se rariteta u katalogu tiče, svakako valja izdvojiti i album s obradama, na kojem će se, između ostalih, naći i verzija “Rocket Mana” i “Sexual Healinga”, Marvina Gayea, u izvedbi Kate Bush.

Podsjećamo, Bushova je nedavno najavila i objavu knjige stihova nazvanu “How To Be Invisible: Selected Lyrics”, s predgovorom autora Davida Mitchella, autora “Atlasa Oblaka”, koji je nedavno posjetio i Zagreb. Knjiga će, preko izdavačke kuće Faber, izaći 6. prosinca.

 

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X