Kate Bush sprema se reizdati čitavi svoj katalog na vinilu

Riječ je o setu dugom ukupnih 18 albuma, koji uključuje i najsjajnije trenutke u karijeri engleske kantautorice, poput ‘Hounds Of Love’, ‘The Kick Inside’, ‘Aerial’ i ostale.

Kate Bush (izvor: Wikipedia)

Kate Bush reizdati će čitavi svoj katalog na vinilu i CD-u. Od teških klasika poput “Hounds Of Love” ili “The Kick Inside” do limitiranih rariteta poput “The Red Shoes” i “Arial”, čitavi opus već je kompiliran kao set koji će sadržavati ukupno 18 vinila, podijeljenih u 4 box seta, uz 2 CD box seta.

Katalog su remasterirali Bushova osobno uz suradnju s producentom Jamesom Guthriejem. Katalog će se objaviti u dva dijela, prvi dio kataloga objaviti će se 16. studenog dok će drugi ići 30., istog mjeseca. Što se rariteta u katalogu tiče, svakako valja izdvojiti i album s obradama, na kojem će se, između ostalih, naći i verzija “Rocket Mana” i “Sexual Healinga”, Marvina Gayea, u izvedbi Kate Bush.

Podsjećamo, Bushova je nedavno najavila i objavu knjige stihova nazvanu “How To Be Invisible: Selected Lyrics”, s predgovorom autora Davida Mitchella, autora “Atlasa Oblaka”, koji je nedavno posjetio i Zagreb. Knjiga će, preko izdavačke kuće Faber, izaći 6. prosinca.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X