Kawasaki 3P spotom ‘Mate Parlov (live Teatar &TD)’ slave rođendan i sjećanje na boksačku legendu

Video spot snimljen je tijekom dvodnevnog koncertnog u svibnj 2018. u Teatru &TD.

Kawasaki 3P uživo u Teatru&TD 2018. (Foto: Katarina Skrbin)

Kawasaki 3P obilježio je prošle godine četvrt stoljeća antologijskih uspješnica koje su u svojoj najsirovijoj i najblistavijoj koncertnoj verziji zaživjele na obljetničkom CD/DVD izdanju “25 godina x Teatar &TD” objavljenom u svibnju za diskografsku kuću Dancing Bear. U subotu 16. studenog bio je rođendan boksačkog šampiona Mate Parlova koji je Kawasaki 3P obilježio objavom spota svoje istoimene pjesme odsvirane na koncertu u Teatru &TD.

Pjesma Kawasaki 3P zauvijek će nas podsjećati na legendu, jedinog hrvatskog boksača koji je osvojio najznačajnije titule u ovom borilačkom sportu – onu amaterskog europskog i svjetskog prvaka, što u svom boksačkom stažu nema ni veliki Muhammad Ali, potom neprocijenjivo olimpijsko zlato te titulu profesionalnog europskog i svjetskog prvaka, a kao izbornik na Olimpijskim igrama 1984. u Los Angelesu Mate Parlov vodio je svoje boksače do zlata, srebra i dvije bronce.

“Dragi Katripi i Katripčice. Kao i svake godine, prisjećamo se istinske sportske legende i perjanice pulske škole boksa. Ovoga puta, sjećamo se Matinog rođendana uz spot s našeg rođendana proslavljenog u Teatru &TD. Mate Parlov najjači je!!!”, poručuju Kawasaki 3P.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X