Kensington Lima uz gospel zbor objavio video spot ‘Holy Mess’

Gotovo četrdeset poklonika rock’n’rolla, među kojima i nekoliko dobro poznatih lica, okupilo se u spotu benda Kensington Lima za novu pjesmu ‘Holy Mess’.

  •  
  •  
Kensington Lima (Foto: Darko Marić)

Uz punokrvni bendovski zvuk, utegnutu ritam sekciju i raskošne vokalne harmonije, pjesmi su dodatni začin dali klavijaturist Vedran Križan iz Fiumensa te gospel zbor “Yo Soy Tu Madre!”.

“Pjesma je inspirirana jednim istinitim događajem kojem sam ipak malo nadodao brkove i plašt kako bi poruka pjesme elegantnije došla do slušatelja. Tumačite je kako hoćete, kao kritiku ili opservaciju, ali najmanje ćete pogriješiti ako samo zviždukate uz refren i lupkate nogom u ritmu”, objašnjava Josip Radić, autor i frontman benda.

Spot za pjesmu okupio je Radićeve prijatelje koji su imali zadatak predstaviti svoj omiljeni album: “Oduševio me, prije svega, njihov odaziv i reakcija na ideju, pa i ovom prilikom svima zahvaljujem na sudjelovanju! Neki od protagonista su vam dobro poznati, neki malo manje, ali vjerujem da će vam svi izmamiti osmijeh na lice”, zaključuje Radić.

Pjesmom “Holy Mess” nastavlja se rad na drugom albumu Kensington Lima, a bend uživo možete uhvatiti već 21. veljače u splitskom klubu Circus.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X