Kevin Spacey dobio prvu ulogu nakon parnice s Anthonyjem Rappom

Osramoćeni glumac glumit će glasovnu ulogu u britanskom indie trileru ‘Control’.

Kevin Spacey (foto: Netflix)

Unatoč tome što ga je nekoliko muškaraca optužilo za seksualno zlostavljanje, Kevin Spacey je dobio ulogu u novom filmu. Vijest dolazi nakon što je utvrđeno da nije odgovoran za odštetu nastalu u spornoj tužbi Anthonyja Rappa, čije su optužbe protiv Spaceyja bile prve objavljene u javnosti.

Kako izvještava Variety, Spacey je rezervirao glasovnu ulogu u “Control”, trileru britanske nezavisne produkcijske kuće Cupsogue Pictures. Film koji je napisao i režirao Gene Fallaize prati Stellu Simmons (Lauren Metcalfe), ministricu britanske vlade koja ima aferu s premijerom (Mark Hampton). Spacey glumi otmičara koji zna njezinu tajnu i preuzima kontrolu nad njezinim samovozećim automobilom, vodeći zarobljenu Simmons u divljanje Londonom.

Prema Varietyju, Spacey će ovaj tjedan završiti svoj glas, dok će se snimanje filma odvijati sljedeće godine. U izjavi Fallaize nije obraćao pažnju na optužbe protiv Spaceyja, otkrivajući da je napisao glasovnu ulogu imajući na umu osramoćenog glumca. “On je jedan od najvećih glumaca naše generacije”, rekao je Fallaize. “Na stranu njegov osobni život – to je nešto što ne mogu komentirati i nemam pojma – ovo je prilika za rad s jednim od glumačkih velikana.”

Godine 2017. Rapp, njegov kolega glumac, optužio je Spaceyja za agresivno i neželjeno seksualno udvaranje prema njemu kada je Rapp imao 14 godina, a Spacey 26 godina. Ubrzo nakon toga, Spacey se ispričao Rappu i otkrio da je homoseksualac, ali je kasnije rekao da se događaj nije dogodio i da mu je publicist rekao da se ispriča. Rapp je u svojoj tužbi tražio 40 milijuna dolara, a parnica je okončana u listopadu ove godine.

Spacey ima i drugih pravnih problema o kojima mora brinuti unatoč tome što je dobio u Rappovom slučaju. Ranije ovog mjeseca optužen je u još sedam točaka seksualnog zlostavljanja u Velikoj Britaniji, gdje je prethodno optužen u četiri druge točke u svibnju. Još uvijek duguje i producentima “House of Card” MRC-ju 31 milijun dolara odštete otkako je zbog njegovog otpuštanja iz serije došlo do prepravljanja i skraćivanja posljednje sezone.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X