Kevin Spacey o novoj dokuseriji ‘Spacey Unmasked’: Neću mirno sjediti i trpjeti napade na sebe

Dvodijelna dokumentarna TV serija ‘Spacey Unmasked’ dolazi na Channel 4 u ponedjeljak 6. i utorak 7. svibnja i bavit će se likom i djelom kontroverznog glumca koji se i oglasio povodom toga.

Kevin Spacey (foto: Wikipedia)

U opisu dokumentarne serije stoji: “Godine 2023. Spacey je oslobođen optužbi za seksualne prijestupe protiv četvorice muškaraca na suđenju u Velikoj Britaniji. Ova dvodijelna serija istražit će Spaceyjevo ponašanje i razgovarati s više muškaraca koji nisu povezani s tim slučajem o njihovim iskustvima s Kevinom Spaceyjem, od kojih gotovo svi nikada prije o tome nisu progovorili.”

Kevin Spacey oglasio se tim povodom na svom X profilu: “Tijekom prošlog tjedna, više puta sam zatražio od Channel 4 da mi omogući više od sedam dana za odgovor na optužbe koje sežu 48 godina unatrag, te da mi pruži dovoljno detalja kako bih istražio ove slučajeve. Channel 4 je to odbio tvrdeći da je traženje odgovora u roku od sedam dana na nove, anonimne i nejasne optužbe ‘fer prilika’ za mene da osporim bilo kakve optužbe protiv mene. Neću mirno sjediti i trpjeti napade na sebe od strane umiruće mreže putem jednostranog ‘dokumentarca’ o meni u njihovom očajnom pokušaju za gledanošću. Postoji pravi kanal za obradu optužbi protiv mene i to nije Channel 4. Svaki put kad mi je pruženo vrijeme i odgovarajući forum da se obranim, optužbe su propale pod pažljivim ispitivanjem, te sam bio oslobođen optužbi.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X