Klinika Denisa Kataneca u Eksperimentu zagrebačke Knjižnice Dubrava

Knjižnica Dubrava u suradnji s glazbenikom iz gradske četvrti Dubrava, MC Pendrekom, i njegovim pratećim bendom Super Lovers, pokrenula je projekt Eksperiment, koji se odnosi na dvadesetominutne mjesečne javne koncerte u prostoru za korisnike Knjižnice. U nedjelju 12. travnja nastupa Klinika Denisa Kataneca.

Klinika Denisa Kataneca (Foto: Marina Uzelac)

Koristeći sinergiju glazbe i knjiga, ističući knjige kao poveznicu, tj. podlogu glazbene umjetnosti (prigodnim izložbama knjiga koje su raznim glazbenicima poslužile kao literarna nadahnuća; muzikološke stručne literature; notnih zapisa, i na druge načine), Knjižnica se dodatno promovira i privlači nove korisnike – dolaskom korisnika Knjižnice na koncerte te medijski, postavljanjem snimki koncerata na You Tube kanal. Prvi koncert projekta Eksperiment medijski je popraćen na Zagrebačkoj panorami. Na njemu je nastupio MC Pendrek uz pratnju jazz banda Super Lovers, a gostujući izvođač bio je reper Kandžija.

Svaki koncert u sklopu Eksperimenta imat će drugoga gostujućega izvođača. Nakon Jebotona, Knjižnica Dubrava bit će domaćin bendu Klinika Denisa Kataneca u nedjelju 12. travnja.

>> Pogledajte dosadašnje Eksperimente u Knjižnici Dubrava

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X