Koja i dječiji zbor Čuperak snimili novu verziju pjesme ‘Neukusu treba reći NE!’

Dječiji zbor Čuperak i Dušan Kojić Koja (Disciplin A Kitschme) snimili su zajedno novu verziju pjesme ‘Neukusu treba reći NE’.

Koja i dječiji zbor Čuperak
Koja i dječiji zbor Čuperak

“Neukusu treba reći NE!” prva je u nizu pjesama koje ćese naći na izdanju “Deca pevaju rokenrol”, na kojem će poznate rock and roll pjesme obrađivati dječiji zbor Čuperak u suradnji s njihovim autorima.

Djeci je bilo zabavno snimanje pjesmu zajedno s Kojom u studiju koji se nalazi u njihovom rodnom gradu Kikindi, a alfa i omega Discipline kičme je tom prilikom izjavio: “Deci je Disciplina kičme uvek bila zanimljiva, to jednostavno ritmično ponavljanje kratkog i neuobičajenog teksta očigledno prija i deci i uspeva da zadrži njihovu pažnju. Tako je bilo i ovog puta. Letos smo prvo izveli, a potom i snimili drugačiju verziju pesme “Neukusu treba reći NE!”, koja u ovom momentu obnarodovanja ujedno predstavlja i svojevrstan završetak istoimene kulturno – zabavne akcije koju je Disciplin A Kitschme održala pre desetak dana u beogradskom SKC-u.“

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pqfwVrv81o8[/youtube]

Koja u pjesmi svira slide gitaru, a potpisuje i miks, aranžman i produkciju nove inkarnacije iste. Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Boris Gvozden. Suradnica u zboru bila je Hana Balaban. Autorka ilustracije koja prati pjesmu je Nina Milenović Jovanović.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X