Konačno započinje snimanje filmske adaptacije kultne HBO-ove serije ‘Deadwood’

Snimanje počinje uskoro.

  • 13
    Shares
Timothy Olyphant kao Seth Bullock i Ian McShane kao Al Swearengen, isječak iz serije ‘Deadwood’ (izvor: screenshot YouTube)

Projekt Deadwood konačno je završio s fazom predprodukcije i spreman je za snimanje filma. Adaptacija kultne HBO-ove televizijske serije započet će nešto kasnije ove godine.

Hit serija emitirala se na HBO-u tri sezone premalo, od 2004. do 2006. godine, a otkako je napustila male ekrane, špekuliralo se u beskraj oko potencijalnog filmskog ostvarenja. Još je u 2015. godini postojao ozbiljan projekt oko snimanja dva televizijska specijala u trajanju dugometražnog filma no taj nikada nije do kraja zaživio.

Onda se prošle godine u studenom odjednom pojavila informacija da je dugoiščekivani scenarij za film napokon gotov. W Earl Brown koji je u seriji nezaboravno odigrao ulogu Dana Doritya sadržaj scenarija pritom je opisao kao “jebeno uzbudljiv i veličanstven”.

TV Line tada je pisao da će produkcija započeti na jesen 2018. godine, no sve do sada HBO nije dao zeleno svjetlo.

“Bila je logistička noćna mora uskladiti rasporede čitave glumačke postave”, priznao je direktor programa HBO-a, Casey Bloys, “No, u konačnici smo uspjeli. Kreće snimanje.”

  • 13
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh