‘Konstatacija jedne mačke’ Zdenke Kovačiček od sada i na rozom vinilu

‘Presretna sam što je album ‘Konstatacija jedne mačke’ izdan na vinilu za sve ljubitelje bezvremenske glazbe. Uživajte u slušanju ovog vrijednog vinila za sva vremena’, poručuje Zdenka koja će 30. lipnja potpisivati ploče za najvjernije fanove u Dancing Bear Shopu u Gundulićevoj 7 u Zagrebu.

Zdenka Kovačiček ‘Konstatacija jedne mačke’

Zdenka Kovačiček je super junakinja hrvatske glazbene scene čija je karijera obilježena neprestanim inovacijama, provokativnošću i vrckavošću. Stoga ne čudi što je njen aktualni album “Konstatacija jedne mačke” izašao na rozom vinilu, u boji koja idealno opisuje njen “think pink” duh.

Za album dobitnica Porina za životno djelo kaže da je ispao baš onakav kakvim ga je zamišljala svih sedamnaest godina od izlaska prethodnog albuma “To Be Zdenka”: “Nisam ni sanjala svih ovih godina da ću imati ovakvu priliku i moj san se upravo ostvario. Iako sam malo strepila kako će kritičari prihvatiti album, s obzirom na to da me nisu baš često mazili, dobio je neočekivano dobre kritike na moje veliko iznenađenje”, ističe.

Presretna je što će u albumu napokon moći uživati i zaljubljenici u vinilni zvuk. “I opet su me moji instinkti bili oni pravi kao i svih ovih godina kad sam izdavala albume na vinilu, albume koji su bili ispred svog vremena. Ovaj album je upravo ovovremenski koji će trčati ispred svog vremena i, vjerujem, postati svevremenski. Zato sam sretna što je album Konstatacija jedne mačke izdan na vinilu za sve ljubitelje zvuka na ploči. Uživajte u slušanju ovog vrijednog vinila za sva vremena”, poručuje Zdenka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X