Koprivnički bend Acid Hags objavio svoj drugi studijski album

Riječ je o drugom po redu albumu, eponimnog naslova ‘acid hags’. Album je osim kao vinilno izdanje dostupan i na svim streaming platformama (iTunes, Deezer, Spotify…)

Acid Hags ‘acid hags’

Acid Hags je koprivnički instrumentalni trio koji svira svoju progresivnu & psihodeličnu rock glazbu. Ovo je njihov drugi album “acid hags”, a na njemu su napravili potpuni odmak od stila sa prvog albuma “wild”. Pjesme su vrlo čudne sa neočekivanim sekvencama koje se gomilaju jedna na drugu kroz šest pjesama. Bubanj i bass su apsolutno ravnopravni sa gitarom, te su sada predstavljaju kao trojica solista na albumu.

Album “acid hags” je snimljen još 2018. godina, te je napokon ugledao svjetlo dana. Na albumu sviraju Tomislav Poje (bubanj), Borna Ilić (bass) i Aleksandar Vrhovec (gitara).

Za produkciju i miks bio je zadužen Aleksandar Vrhovec, mastering je napravio Amerikanac Nathan Reiner, dok su predivan omot za album napravili Aleksandar i Dragana Veselić. Album na limitiranom vinilu se može kupiti na koncertima.

Bend će predstaviti neke pjesme s albuma već 18. siječnja u Ludbregu, a nakon toga ih čekaju dva koncerta u Zagrebu (Purgatory 14. veljače i KSET 11. ožujka sa koprivničkim kolegama Rens Argoa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X