KSET 40: Kvintet Tamare Obrovac proširen u oktet Transhistria Ensemble, Ivana Pipal časti animacijama

Tamara Obrovac odlučila je u zadnji tren počastiti KSET za njegov 40. rođendan s još trojicom glazbenika pa će tako u četvrtak, 31. ožujka na pozornicu kročiti u društvu Transhistria Ensemblea, proširenog postava isprva najavljenog Electric Quinteta ilitiga električne petorke.

  •  
  •  
Tamara Obrovac i Ivana Pipal u KSET-u
Tamara Obrovac i Ivana Pipal u KSET-u

Osmočlanu družbu čine pjevačica i autorica Tamara Obrovac, gitarist Uroš Rakovec, basist Žiga Golob, klavijaturist Joe Kaplowitz, bubnjar Krunoslav Levačić, trombonist Luka Žužić, trubač Branko Sterpin i alt saksofonist Mihael Gyorek.

Nastup u struju uključenog sasatava upotpunit će i projekcije animacija zagrebačke vizualne umjetnice risačkih i drugih izražajnih sklonosti Ivane Pipal.

Ulaznicese pretprodaju na blagajni KSET-a po cijeni od 60 kn, dok na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 80kn.Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenaiskaznica može se podići na ulazu (5 kn) ili tijekom dana na šanku KSET-a (0 kn).

Vrijeme početka nastupa je, po klupskim običajima domaje nam, prilično neizvjesno. Jedina javno dostupna službena informacija ona je o famoznom „otvaranju vrata“ koje se zbiva u 20 h. Otad pa nadalje, raspored je u rukama velikog Manitua. Aleluja!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X