KSET objavio koncertnu kompilaciju ‘Pozdrav Kotlovnici’

Zvukovi KSET-a zauvijek zabilježeni: album “Pozdrav Kotlovnici” dostupan na svim streaming platformama. Iako je kotlovnica prestala grijati, pogon KSET-a nije stao. Iz Unske 3 stiže live album ‘Pozdrav Kotlovnici’.

‘Pozdrav Kotlovnici’

Prije pola godine KSET se pozdravio od svog dosadašnjeg prostora – ovo kultno mjesto zatvorili su ciklusom koncerata “Pozdrav Kotlovnici”. Bila je to svojevrsna zahvala svima; posjetiteljima, glazbenicima, volonterima, suradnicima, sponzorima i svima koji su kroz 47 godina postojanja podržavali KSET, posjećivali ga i doprinosili mu na raznorazne načine.

Album je dostupan na svim streaming platformama, a okuplja osam izvođača koji odražavaju jedinstveni koncertni duh KSET-a. Materijal je snimljen na istoimenom oproštajnom ciklusu koncerata održanom od 29. kolovoza do 2. rujna 2023. godine.

U emotivnom tjednu za sve – bivše i sadašnje KSET-ovce, glazbenike i publiku, od prostora koji je mnogima bio ‘drugi dom’ oprostili su se IDEM, Svemirko, Čuvarkuća, Igralom, ###, Niko Potočnjak, Biciklić i Mašinko.

Za miks su zaslužni Glazbena sekcija KSET-a, Dominik Kisić, Anja Tkalec i Niko Potočnjak, a za master Dominik Kisić. Vizualni identitet potpisuje Ivana Štuka.

“Pozdrav Kotlovnici” popis pjesama:

IDEM: Nikad ne ne idem van
Svemirko: Zauvijek zen
Čuvarkuća: Već danima
Igralom: Zlato
###: Pretvorivši se u ogradu, prošao sam kroz ogradu
Niko Potočnjak: Live I
Biciklić: Konj
Mašinko: 041

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X