KSET povlači ponudu za zakup Boogalooa

‘Razočarani smo načinom istupanja konkurenata u medijskom prostoru i ne podržavamo načine na koji se komunicira, kao niti sredstva koja se pri komunikaciji koriste.’

KSET (foto: KSET)

Savjet Kluba studenata elektrotehnike objavio je kako povlači svoju ponudu za zakup prostora u Pučkom otvorenom sveučilištu koji sad posluje kao klub Boogaolo.

Tekst objave prenosimo u cijelosti:

“Povlačimo ponudu javnog natječaja o zakupu poslovnog prostora POU-a.

Na izvanrednom sastanku vodstva Kluba studenata elektrotehnike održanom u srijedu, 31. siječnja 2024., odlučili smo povući ponudu javnog natječaja o zakupu poslovnog prostora Pučkog otvorenog učilišta.

S ciljem stvaranja inkluzivne i sigurne atmosfere, donijeli smo tešku odluku kako bismo zaštitili članove, posjetitelje i ugled kluba. Bez obzira na otvoreni karakter natječaja, suočili smo se s optužbama koje su izazvale ozbiljnu zabrinutost za sigurnost, a koju nismo mogli isključiti kao faktor u procesu donošenja odluke.

Razočarani smo načinom istupanja konkurenata u medijskom prostoru i ne podržavamo načine na koji se komunicira, kao niti sredstva koja se pri komunikaciji koriste. Umjesto zdrave konkurencije dobili smo niz neosnovanih napada i tvrdnji usmjerenih ka degradiranju ugleda najstarijeg studentskog kluba na ovim prostorima. To ne doprinosi pozitivnom duhu kulturne zajednice koja bi trebala biti uzorna i poticati suradnju.

Naša posvećenost zajednici i kulturnim događanjima ostaje nepromijenjena. Zato želimo zaustaviti sukob koji se događa na glazbenoj sceni i doprinijeti stvaranju zajedničkog integriteta.

Ističemo kako potrebna sredstva za uplatu prve tri mjesečne najamnine posjedujemo zbog dosadašnjeg kvalitetnog rada, kao i da niti u jednom dijelu procedure javnog natječaja nismo imali utjecaj niti bili pogodovani, što dokazuje naša predana dokumentacija na natječaju.

Odlučili smo kompetenciju i sredstva uložiti u drugi prostor kojeg se nadamo pronaći prije početka obnove FER-a i time izbjeći daljnje stopiranje našeg djelovanja koje može imati kobne posljedice. Želimo da se članovi i posjetitelji, koji su nam vjerni, druže zajedno na novom mjestu u kojem će biti sigurni i cijenjeni.

Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i nadamo se da ćemo u budućnosti stvoriti okolnosti za realizaciju naših isplaniranih programa.

Savjet Kluba studenata elektrotehnike”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X