Kviz i foto-natječaj – prolog zagrebačkom koncertu Hugha Laurieja

Ususret velikom koncertu Hugha Laurieja sljedećeg utorka, 15. srpnja na Šalati, u dvorištu caffe bara Tituš održana je konferencija za novinare.

Hugh Laurie

Hugh Laurie, nažalost, nije mogao prisustvovati zagrebačkoj pressici jer je još jučer odletio u Istanbul, ili, kako bi on rekao – u Bizant. S današnjim datumom, naime, nakon obilaska ostalih kontinenata, kreće europski dio njegove turneje u sklopu koje će se održati i zagrebački koncert. Kako je Hrvatska jedna od 13 europskih zemalja koje će u sklopu ovog dijela turneje pohoditi, time je ovaj nastup na Šalati i ekskluzivniji.

“Jako sam uzbuđen zbog dolaska u Hrvatsku! Svi kažu da je zaista prekrasno i da su ljudi divni. Ne znam ni približno dovoljno o Hrvatskoj i jedva čekam naučiti! Vidimo se u Zagrebu!”, obratio se Laurie preko organizatora koncerta.

Kišni oblaci i gotovo cijelo su vrijeme prijetili kišom i pljuskovima, no to je samo pojačalo engleski i blues ugođaj konferencije. U ime organizatora koncerta, okupljenima se obratio Dario Draštata, a o Lauriejevoj glazbi i albumima, te iskustvima s ljubljanskog koncerta ispričao je poznati glazbeni novinar Hrvoje Horvat.

Dallas Records odlučio je i najvećim fanovima dati šansu i da osvoje ulaznice, no za njih će biti potrebno pokazati ipak i ponešto znanja. Svi zaniteresirani su pozvani u caffe bar Tituš, Mesnička 47, u četvrtak 10. srpnja od 19 sati. Najbolji tim čekaju besplatne ulaznice za koncert, a sve što će biti potrebno učiniti jest točno odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja i skupiti najviše bodova.

Osim ulaznica za koncert, u Titušu će nastupiti engleski kantautor Patrick Walker, zatim slušaonica Hugha Laurieja, i besplatno pivo za sudionike i utješne nagrade.

U svakom timu mogu biti maksimalno 4 osobe, a svi zainteresirani prijaviti se mogu na e-mail [email protected] sve do početka kviza.

Fanove je okupio i fotografski natječaj Hughlaurious Zagreb. Fotografije, pristigle na [email protected] ili objavljene na društvenim mrežama pod hashtagovima #HughLaurieZg i #HughlauriousZagreb, objavljene su na službenoj Facebook stranici Dallas Recordsa. Glasanje za najbolje fotke već je krenulo, a autori 3 fotografije s najvećim brojem likeova dobit će besplatne ulaznice za koncert. Autor fotke s najviše lajkova osvaja 3 ulaznice, druga najbolja fotka dobiva 2 ulaznice, a treća 1 ulaznicu. Glasati se može sve do sljedećeg ponedjeljka, 14. srpnja u podne.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X