Laibach objavio novi singl ‘The Coming Race’ i za sada isključio Balkan s nove europske turneje

Ako se izuzmu posljednja tri nastupa na tlu matične Slovenije u Ljubljani, Novoj Gorici i Mariboru, Laibach je na predstojećoj proljetnoj ‘Sound Of Music’ turneji od ukupno 34 koncerta, izostavio balkanski poluotok.

  • 15
    Shares
Laibach u Tvornici kulture (Foto: Vedran Metelko)

S filmskim premijerama dugoočekivane akcijske avanture “Iron Sky – The Coming Race” Laibach je objavio “The Coming Race” s gostujućom pjevačicom Mariom Mayom, singl koji će se naći i na službenom soundtrack albumu.

“The Coming Race” ujedno je najavila i predstojeću europsku “Sound Of Music” turneju grupe, koja će započeti danas koncertom u bečkom Simm Cityju, u Austriji, potom obuhvatiti skoro sve zemlje zapadne i srednje Europe i Velike Britanije i 15. svibnja okončati u Cankarjevom Domu, u Ljubljani, u Sloveniji.

Podsjećamo da album “The Sound of Music” sadržava pjesme izvedene tijekom sjevernokorejske turneje iz 2015. godine, zatim glazbu iz dokumentarnog filma “Liberation Day” koji je snimljen tom prilikom, ali i interpretaciju “Arirang”, tj. tradicionalne korejske narodne pjesme koja u neku ruku predstavlja neslužbenu himnu obje Sjeverne i Južne Koreje koju je grupa snimila kako bi se obilježio ovogodišnji historijski samit u Singapuru gdje su se sastali američki predsjednik Donald Trump i lider Sjeverne Koreje Kim Jong-un.

Album je sniman i produciran u Ljubljani i Pyongyangu, te predstavlja uspješnu suradnju između Laibacha i Silencea (Primož Hladnik i Boris Benko), koji su također bili sukreatori prijašnjeg albuma ” Volk”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 15
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X