Lana Del Rey deaktivirala sve svoje profile na društvenim mrežama

‘Zasad mislim da ću se samo zadržati u krugu bližnjih i nastaviti razvijati neke druge vještine i interese’, poručuje Lana Del Rey.

Lana Del Rey (Foto: Wikipedia)

Glazbenica je 12. rujna podijelila video u kojem je otkrila da se planira odmaknuti od društvenih medija jer neke stvari na kojima trenutno radi “zahtijevaju privatnost i transparentnost”.

“Zdravo ljudi, samo sam vas htjela obavijestiti da ću sutra deaktivirati sve svoje profile na društvenim mrežama”, započela je Del Rey svoju video poruku. “To je jednostavno zato što imam puno drugih interesa, a te stvari koje radim zahtijevaju privatnost i transparentnost.”

Potom je uvjerila obožavatelje da će nastaviti raditi na svojim spoken word albumima i na drugim glazbenim projektima dodavši: “Još sam uvijek prisutna i volim ono što radim. Apsolutno sam ovdje zbog glazbe.” Rekla je i da je “zanimaju neki različiti pothvati”.

Del Rey je podijelila nekoliko detalja o svom nadolazećem albumu “Blue Banisters” (koji izlazi 22. listopada), objašnjavajući da se sastoji i od starog i od novog materijala, te da su neke od pjesama napisali članovi njene obitelji.

Odvojivši trenutak da se zahvali obožavateljima na podršci, rekla je: “Želim reći od srca, samo, hvala vam što ste me nastavili pratiti kroz glazbu. Uvijek je važno biti svjedok, ali također je važno da vam svjedoče bliski ljudi koje poznajete i kojima vjerujete.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X