Lelee ima svoj prvi video spot za pjesmu ‘Čudo’ složen kao kolaž voajerskih prizora

Slovenska indie/post-punk grupa Lelee je dočekala svoj prvi videospot za singl ‘Čudo’ sa svog debitantskog albuma ‘Čuka bije pumpa’, koji potpisuje beogradski režiser Miloš Tomić.

Lelee ‘Čudo’

Miloš Tomić je svestrani filmski umjetnik, animator, predavač i još puno toga, koji je između ostalog 2013. godine predstavljao Srbiju na Venecijanskom bienalu. Pored toga je režirao i brojne glazbene videospotove za bendove iz regije (Repetitor, Jarboli, Vlada Divljan, Klopka za pionira…)

Stvaranje videa Miloš opisuje sljedećim riečima: “Spot ‘Čudo’ je buket biranih dnevničkih i voajerskih prizora koje ja već dugo primećujem i lovim kuda god krenem, ma šta da radim. Ovakav šareni materijal nastaje bez posebnog plana ali sa brušenim lovačkim njuhom za sitnice, iskre, kadrove, stihove iz svakodnevice…. Zamislite reku koja prolazi kroz velike prljave gradove, prirodu, sela.. i meni donosi sve što usput pokupi ili što u nju ljudi bace. Od takvog biranog šarenog smeća sam slagao ovaj video mozaik inspirisan ritmom, energijom i rečima pesme.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X