Lenny Kravitz ‘u cipelama’ Marvina Gayea

Lenny Kravitz prihvatio je ulogu Marvina Gayea u filmu koji će se baviti posljednjim godinama života autora legnedarne ‘Sexual Healing’.

Lenny Kravitz (Foto: Wikipedia)

Kako prenosi The Evening Standard film će režirati Julien Temple koji je između ostalih poznat po svojim dosadašnjim uradcima, filmu o Sex Pistolsima ‘The Great Rock ‘n’ Roll Swindle’ i 2006. ‘Glastonbury’. Film će se baviti posljednjim godinama života Marvina Gayea koji je početkom ’80. tih godina prošlog stoljeća živio u Londonu pritisnut teškom ovisnošću o alkoholu i drogi te u problemima oko neplaćenih poreza.

Kratkotrajni uspjeh u savladavanju ovisnosti rezultirao je snimanjem njegovih najboljih albuma i najvećim hit singlom “Sexual Healing” koji mu je priskrbio Grammyja. Nekoliko posljednjih plodnih godina proveo je u Belgiji, na život u Osendu nagovorio ga je njegov glazbeni promotor Freddy Couseart.

Marvin je smrtno stradao 1984. kad ga je u roditeljskom domu u Los Angelesu ustrijelo vlastiti otac usljed obiteljske svađe i to na 1. travanj.

Lennyju Kravitzu će to biti prva glavna uloga, nakon uspješne sporedne uloge u film “Hunger games”  gdje je glumio stilistu pobjedničkog tima.

Janis Gaye, posljednja bivša Marvinova supruga izjavila je kako je “vrlo skeptična” prema projektu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X