Let 3 & Vuco feat. El Combo predstavljaju ‘Goluba Vasu’ i najavljuju zajednički nastup na Antivalentinovu

Spot je snimljen u prostorijama društvenog doma Donji Golubovići, sudjelovali su i mještani Gornjih Golubovića, a dio spota snimljen je i u mesnici koja simbolizira društvo koje jede svoju djecu i na kraju same sebe. Režiju spota potpisuje Šimun Šitum, a svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Let 3 & Vuco

“Golub Dinko” riječkog sastava Let 3 objavljen je davne 2000. godine na albumu “Jedina”. Devetnaest godina kasnije i to ususret četvrtom izdanju sada već tradicionalnog Antivalentinova, dobio je novo ruho i postao “Golub Vaso”. U novom se aranžmanu riječkim rockerima, uz marriache El Combo, pridružio  i vrhunski desničar, najbrži trzaj u speed metalu, duša od čovjeka i rocker velikog srca – Vuco!

Iako do sada nisu imali prilike pjevati zajedno, Damir Martinović Mrle kaže kako nije trebalo dugo da Vuco pristane na suradnju: „Dogovor je pao iz prve. Nije ga trebalo puno nagovarati, nekako mislim da je i on priželjkivao jednu ovakvu suradnju. Čuli smo se i odmah složili oko svega. Lako je to kad se mi volimo i razumijemo, ali i cijenimo“  – kaže Mrle.

Dosadašnjoj postavi uz Let 3, Ramba Amadeusa, Zabranjeno Pušenje, Elemental, Kojote, Bad Copy, Saučešće i Turiste, Let 3 najavljuje i Vucino gostovanje na četvrtom izdanju AntiValentinova.

Vuco vjeruje da je zemlja ravna zbog pojma ”vodoravno” jer da je zemlja okrugla onda pojam ”vodoravno” ne bi postojao, a postojao bi pojam ‘vodookruglo’, a o suradnji s Letom 3 oduševljeno kaže: „Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je: „heavy rokija!“

Pjesmu „Golub Vaso“ Let 3 i Vuco predstavit će i uživo, spektakularnim nastupom na ovogodišnjem AntiValentinovu u Boćarskom domu 8. i 9. veljače.

Tekst potpisuje Damir Martinović Mrle, a u glazbi mu se pridružio Zoran Prodanović Prlja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X