Liam Howlett tvrdi na Instagramu da je Keith Flint sebi oduzeo život tijekom vikenda

Kolega iz benda šokirao je izjavom na službenom Instragram profilu The Prodigyja.

Keith Flint (Foto: Wikipedia)

“Vijest je istinita, ne mogu vjerovati da to govorim, ali naš brat Keith oduzeo je sebi život tijekom vikenda. Ja sam u šoku, jebeno ljut, zbunjen i slomljena srca. R.I.P., brat Liam.” –  piše na Instagram profilu grupe The Prodigy.

Ranije je javljeno kako je policija odbila mogućnost da se radi o nasilnoj smrti, te je tijelo bilo prevezeno mrtvozorniku.

Flint je bio redoviti sudionik britanske rave scene s kraja 1980-ih. Na zabavi na plaži, upoznao je Howletta i predložio da formiraju bend. Howlett je počeo snimati kao The Prodigy, naposljetku obilazeći Ameriku i vodeći Flinta kako bi dizao atmosferu. Do 1996. godine Howlett ga je angažirao kao frontmena. Kada su u ožujku izdali “Firestarter”, Flintova naglašena izvedba i obrnuti irokez postali su sveprisutni, što je učinilo video hitom na svim glazbenim televizijskim kanalima. Globalni hit i britanski broj 1 tri tjedna zaredom, singl je predstavio !The Fat of the Land!, jedan od najuspješnijih britanskih plesnih albuma svih vremena, uz pomoć narednih singlova “Breathe” i “Smack My Bitch Up”. ”

Keith Flint pronađen je jutros mrtav u svom stanu. Imao je 49. godina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X