Lik Marka Ronsona ne pojavljuje se u filmu o Amy Winehouse

Potvrdila Sam Taylor-Johnson, redateljica biografske drame ‘Back to Black’.

Mark Ronson (foto: Chris Hakkens / Wikipedia)

Unatoč tome što je igrao ključnu ulogu na albumu Amy Winehouse “Back To Black” iz 2006. godine, potvrđeno je da se lik Marka Ronsona neće pojaviti u nadolazećem istoimenom filmu.

Potvrda dolazi nakon što je kanadski glumac Jeff Tunke u intervjuu za The Daily Mail izjavio da su sve scene koje je snimio kao Ronson izrezane iz posljednjeg filma. Prema Tunkeu, izrezane scene također su dovele do uklanjanja njegovog imena iz filma i s IMDb-a.

Međutim, redateljica filma Sam Taylor-Johnson u međuvremenu je odgovorila preko glasnogovornika, rekavši: “Lik Marka Ronsona nikada se nije pojavio na ekranu u filmu, tako da ne bi bilo moguće ‘izrezati sve scene’ koje uključuju Marka Ronsona jer oni ne postoje.”

Ronson, koji je bio prijatelj i suradnik pjevačice, pomogao je u produkciji njezinog drugog albuma, “Back To Black” iz 2006. godine. Iako Ronson nije povezan s produkcijom filma, otkrio je ranije ove godine da je pročitao scenarij filma. “Jedino što znam o filmu je da poznajem Sam prilično dobro, i pročitao sam scenarij i osjećam da je napravila stvarno lijepu stvar… Sjetio sam se Amynog smisla za humor oštrog poput britve, što je bio jedan od njezinih mnogih darova, a to je jako lijepo prikazano u filmu. Jedva čekam to vidjeti,” poručio je.

Pjevačicu glumi Marisa Abel (“Industry”), a film prikazuje njezine divlje godine života u Londonu, kao i njezin intenzivan uspon do slave. “Back to Black” u naša kina stiže 11. travnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X