Lira Vega predstavlja video spot ‘Posledice rada’

Lira Vega predstavlja još jedan vizualno bogat i narativno moćan video spot, ovog puta to je za naslovnu pjesmu i treći singl s njihovog zadnjeg albuma ‘Posledice rada 1’ iz 2022. godine.

Lira Vega ‘Posledice rada’


Kao i uvijek kada je Lira Vega u pitanju, prijatelji benda su koautori, suradnici, inspiracija i pomoć. Spot „Posledice rada” nastao je u Kulturnom centru Grad u Beogradu, a snimatelji su bili Ljudmila Stratimirović i Vladimir Đorđević, montažer je Nikola Vrzić. Posebnu zahvalnost bend duguje podršci na snimanju, Dejanu Vučetiću Vuči i Aleksi Miletiću, koji su autori promo fotografija za spot, kao i Jasmini Stevanov i Bojanu Đurišiću, autorima rada „Termoelektrana atrakcija” koji je korišten u videu.

Što se same pjesme tiče, glazbu, tekst i aranžman potpisuju Zoja Borovčanin i Vladimir Đorđević, dok na kontra-čineli gostuje Radeta Vulić (Popečitelji, Disciplin A Kitschme, Svemirci). U zboru su pjevali Staša Plećaš, Boris Mladenović i Vladimir Đorđević.

Pjesma je snimana u studiju Teslino detinjstvo, za snimanje i produkciju bio je zadužen suradnik grupe Boris Mladenović, dok je mastering radio Radan Đorđević Rahmanee.

Lira Vega će ovog ljeta biti koncertno aktivna, a svi željno očekuju album “Posledice rada 2”, koji je u završnoj fazi rada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X