Livio Morosin i SOUR objavili pjesmu ‘E moj Bobi’

Nakon stanke duže od uobičajenih na valovima svih radijskih postaja, te u bespućima interneta ponovo se može slušati glas Livia Morosina.

SOUR feat. Livio Morosin (Foto: promo)

Za svojevrsni povratak cijenjenog autora na ovih prostora dobar dio zasluga pripada i jednom novom sastavu „starog” imena – SOUR.

SOUR čine iskusni glazbenici, znani po radu u brojnim pulskim sastavima (GUW, Gustafi, Deboto, Sake, Haze…) Arsen Pliško, Vedran Unukić i Andrej Barac. Oformljeni neposredno pred pandemiju koronavirusa nisu na vrijeme našli stalnog pjevača, a materijal se gomilao pa su se odlučili na rad po principu „korak po korak, pjesma po pjesma, pjevač po pjevač”. Upravo ta raznolikost, kako pjevača tako i materijala djeluje vrlo intrigantno, a vodilo se računa i da generacijski raspon bude širok koliko god je moguće.

Prva suradnja pokazuje zašto je Livio Morosin još uvijek jedan od najvećih istarskih autora. Livio u „Bobiju” vrlo precizno identificira ključna pitanja i secira današnjicu na onaj pravi, pjesnički način, kako sami rijetki mogu. Čovjek virusu u prkos. Još uvijek.

„E, moj Bobi” je snimljena u Radnoj sobi Pionir, uz veliku pomoć producenta Edija Cukerića i Branka Crnogorčića. Cijeli SOUR album očekuje se sljedeće godine u izdanju udruge Tondak.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X