‘Ljeto u MSU!’ – ljetni kulturni sadržaj u Muzeju suvremene umjetnosti

Multimedijski projekt ‘Ljeto u MSU!’ odvijat će se od 20. lipnja do 31. srpnja.

Ljeto u MSU!

„Ljeto u MSU! osmislili smo kao niz prvoklasnih sadržaja koji su posebno osmišljeni za urbanu publiku uz vrlo pristupačnu cijenu. Naša ideja je da pružimo svim građanima pravo osvježenje uz koncerte priznatih domaćih rock glazbenika, filmske projekcije i razgledavanje velike retrospektivne izložbe legendarne umjetnice Vlaste Delimar „To sam ja“, izjavio je mr.sc. Branko Kostelnik, autor koncepta „Ljeto u MSU!“ i producent MSU-a.

Na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU svake subote od 21.30 sati izredat će se velika domaća rock imena kao što su Rundek Cargo Trio, Elemental, Urban & 4, Gustafi, Bambi Molesters i Jinxi, a svaki petak čut će se na platou MSU-a i „Korijeni rocka“ uz svirku mladih rock bendova zajedno s DJ izvedbama.

Prije nego što pod zvjezdanim nebom Zagreba krenu prašiti gitare, svake subote od 17.30 i 19.30 sati svi posjetitelji mogu se osvježiti u klimatiziranoj dvorani Gorgona uz najbolje filmove sezone „Best of METROPOLIS“ te uživati u velikoj retrospektivnoj izložbi umjetnice Vlaste Delimar „To sam ja“ koja je otvorena svakim danom od 11 do 21 sat i subotom od 11 do 24 sat sve do kraja ovog cool ljetnog programa.

MSU otvara svoju ljetnu sezonu u petak, 20. lipnja klupskom svirkom na platou te u subotu koncertom Rundek Cargo Tria na krovnoj terasi MSU. Završetak svojeg ljetnog programa MSU će obilježiti 31. srpnja rođendanskom zabavom legendarne umjetnice Vlaste Delimar.

Ovaj moćan kultorološki paket koji uključuje ulaz na rock koncert, filmsku projekciju i restrospektivnu izložbu Vlaste Delimar može se nabaviti za pristupačnih 79 kuna na blagajni MSU-a. Broj ulaznica je ograničen.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X