Long Play Day u Šibeniku: Sajam ploča i koncert kolektiva Moskau

Peto izdanje manifestacije Long Play Day, šibenske inačice Records Store Daya, bit će održano ove subote, 21. travnja, ispred kluba Azimut. Organizatori su Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut uz podršku CD shopa Butiga.

Long Play Day podrazumijeva jutarnji izložbeno–prodajni sajam ploča i stripova od 11 do 14 sati te večernji koncert glazbeno–performerskog kolektiva Moskau iz Zagreba. Za glazbeni repertoar u jutarnjem dijelu pobrinut će se Stipe Jazzy Širinić, Tomy i Bake Jr koji će vrtiti, što drugo nego ploče!

Vremena za prijave izlagača stripova i ploča još uvijek ima, stoga ako ima netko tko bi se pridružio izložbeno–prodajnom sajmu, javiti se može mailom na [email protected] ili pozivom na 098/915 1142.  Sudjelovanje je besplatno, a razgledavanje neobvezno, no poželjno!

Iza 14 sati slijedi pauza u programu do večernjeg koncerta ovogodišnjeg ambasadora LP dana.

Koncerti glazbeno-performerskog kolektiva Moskau iz Zagreba izuzetni su doživljaji na mnogim razinama. Njihov dupli album ‘Violence & Sorrow’ kritika je proglasila jednim od najboljih domaćih izdanja prošle godine. Riječ je o punokrvnom albumu koji ne pati od sklepane lo-fi produkcije, već nudi (mračnu) raskoš.

U Azimutu ćemo dio materijala s njihovog prvijenca čuti na kraju koncerta. Naime, Moskau su za Long Play Day u Šibeniku pripremili izvedbu kompletnog materijala s ‘White Light/White Heat’, kultnog albuma The Velvet Undergrounda te će tako proslaviti pedesetu obljetnicu od objavljivanja ovog alternativnog remek-djela.

Upad na koncert je također besplatan!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X