Lord Bishop Rocks opet organizira natječaj ‘You are going to the UK with the Lord’

Riječ je o drugom po redu natjecanju te vrste. Ovoga puta u suradnji sa HGF Demo Festivalom, šest bandova će se u dva dana natjecati u Hard Placeu za UK turneju u rujnu 2016. godine.

Lord Bishop Rocks natječaj bendova održat će se u zagrebačkom Hard Placeu
Lord Bishop Rocks natječaj bendova održat će se u zagrebačkom Hard Placeu

Zainteresirani bendovi obrazac za prijavu mogu potražiti na ovom linku, a tim iz diskografske kuće Dirty Earth records, na čelu sa Lord Bishopom izabrat će šest finalista koji će nastupati u Hard Placeu u utorak i srijedu 6. i 7. listopada 2015.

Pobjednika će izabrati žiri i publika na koncertima u klubu Hard Place i on odlazi na turneju u “domovinu rock’n’roll-a” sljedeće godine sa Lord Bishop Rocks bandom.

Kako je Lord Bishop, dvometarski i 120-kilogramski crni rocker, dobar poznanik zagrebačke publike (jer smo ga već nekoliko puta slušali u našem gradu uključujući i sjajni nastup na Rokaj festu), tako će i ovom prilikom u srijedu zasvirati sasvojim bandom Lord Bishop Rocks, a u utorak će gosti koncerta biti Cumming Mantrap iz Njemačke. Lord Bishop Rocks show je mješavina Hendrixa, Living Colour i James Browna preliven litrom Jack Danielsa (koju Lord Bishop obavezno isprazni tijekom svog nastupa) i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ova trojka godišnje odsvira preko 150 koncetata i jedan su od najzaposlenijih bandova u Europi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X