Lorde iznenadila objavom nenajavljenog EP-a

EP se zove ‘Te Ao Mārama’ i riječ je o pet pjesama s njenog nedavno objavljenog albuma ‘Solar Power’ snimljenima na maorskom, jeziku starosjedioca njenog rodnog Novog Zelanda.

Lorde ‘Te Ao Mārama’

„Na određen način globalno predstavljam Novi Zeland i bilo mi je bitno snimiti album o mojem rodnom mjestu. Željela sam izraziti što nas ovdje čini takvima kakvi jesmo. To je prekrasan jezik, uživala sam pjevati na njemu. Čak ako ga ne razumijete, mislim da ćete uživati u tome kako elegantno zvuči dok slušate ovaj EP”, izjavila je Lorde povodom objave ovog glazbenog iznenađenja.

Podsjećamo, Lorde je dugoočekivano studijsko izdanje „Solar Power” objavila 20. kolovoza te kroz pjesme koje su se na njemu našle publici ponudila priliku da s njom prođu kroz „novi svijet” zaogrnut ljetnom esencijom i prepun asocijacija na odrastanje, bezbrižnost i boravak u prirodi, ali i s pokojim osvrtom na život pop zvijezda.

Nova glazba nagrađivane kantautorice u posebnom će svjetlu zasjati na najavljenoj koncertnoj turneji, u sklopu koje će Lorde posjetiti i Hrvatsku. Oba najavljena koncerta za lipanj 2022. godine rasprodana su u gotovo rekordnom roku, a Lorde je prva velika internacionalna zvijezda koja će dva dana zaredom nastupati na Tvrđavi sv. Mihovila, što koncerte čini povijesnima za Šibenik i Dalmaciju.

„Te Ao Mārama” – popis pjesama:

„Te Ara Tika” / „The Path”

„Te Ao Mārama” / „Solar Power”

„Mata Kohore” / „Stoned at the Nail Salon”

„Hua Pirau” / „Fallen Fruit”

„Hine-i-te-Awatea” / „Oceanic Feeling”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X