Lovely Quinces gostuje u emisiji Ravno do sna na Radio Studentu

U petak 27. svibnja od 17:30 sati emisija Ravno do sna na Radio Studentu (100.5 MHz) ugostit će kantautoricu Lovely Quinces!

Lovely Quinces (Foto: Tomislav Sporiš)
Lovely Quinces (Foto: Tomislav Sporiš)

Dunja Ercegović alias Lovely Quinces prepoznata je od strane publike koje prati nezavisnu scenu što potvrđuje i njeni recentni europski nastupi s Giant Sandom, Thurston Moore Bandom, Morcheebom, Tame Impala i Kurtom Vileom, ali i predstavljanja na Waves Vienna i SXSW festivalima. Ove godine ušla je čak i u polufinalni izbor  nagrada europskih nezavisnih izdavača Impala EP-ijem “Meet Me in Moscow (Part One)”, čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

Naravno, široj hrvatskoj javnosti poznata je tek od prošle subote kada je zajedno s imenjakinjom, slikaricom Dunjom Janković zaustavila povorku “Hod za život”, tj. Markićkino društvo koje želi ženama ukinuti legalno pravo na pobačaj u ovoj državi, nakon čega su obje bile uhićene.

Svi koji slušaju Radio Student i emisiju Ravno do sna, znaju da pratimo Dunjin rad još od kad se pojavila na sceni početkom 2013. godine svojim “Kitchen sessionom”, pa se u neku ruku osjećamo ponosnima što je kantautorica odlučila gostovati upravo kod nas u ovom trenutku sveopće medijske pomame za njom.

Dakle, u petak 27. svibnja je dan za druženje u eteru svima nama omiljenog Radio Studenta na 100,5 MHz s Lovely Quinces koja uskoro nastupa na prvom izdanju zagrebačkog festivala Reflektor, pa možda padne i dijeljenje poneke ulaznice u eteru. Slušamo se!

Specijalizirana emisija Ravno do sna koja već četiri sezone za redom prati i osluškuje najbolje s domaće i regionalne scene zajednički je projekt Radio Studenta i portala Ravno do dna.

Emisiju vodi u uređuje Zoran Stajčić i Jelena Svilar.

Budite uz Radio student danas od 17:30 sati i slušajte emisiju Ravno do sna.

Emisiju također možete slušati i preko streama na stranici Radio Studenta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X