Lovely Quinces gostuje u emisiji Ravno do sna na Radio Studentu

U petak 27. svibnja od 17:30 sati emisija Ravno do sna na Radio Studentu (100.5 MHz) ugostit će kantautoricu Lovely Quinces!

Lovely Quinces (Foto: Tomislav Sporiš)
Lovely Quinces (Foto: Tomislav Sporiš)

Dunja Ercegović alias Lovely Quinces prepoznata je od strane publike koje prati nezavisnu scenu što potvrđuje i njeni recentni europski nastupi s Giant Sandom, Thurston Moore Bandom, Morcheebom, Tame Impala i Kurtom Vileom, ali i predstavljanja na Waves Vienna i SXSW festivalima. Ove godine ušla je čak i u polufinalni izbor  nagrada europskih nezavisnih izdavača Impala EP-ijem “Meet Me in Moscow (Part One)”, čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

Naravno, široj hrvatskoj javnosti poznata je tek od prošle subote kada je zajedno s imenjakinjom, slikaricom Dunjom Janković zaustavila povorku “Hod za život”, tj. Markićkino društvo koje želi ženama ukinuti legalno pravo na pobačaj u ovoj državi, nakon čega su obje bile uhićene.

Svi koji slušaju Radio Student i emisiju Ravno do sna, znaju da pratimo Dunjin rad još od kad se pojavila na sceni početkom 2013. godine svojim “Kitchen sessionom”, pa se u neku ruku osjećamo ponosnima što je kantautorica odlučila gostovati upravo kod nas u ovom trenutku sveopće medijske pomame za njom.

Dakle, u petak 27. svibnja je dan za druženje u eteru svima nama omiljenog Radio Studenta na 100,5 MHz s Lovely Quinces koja uskoro nastupa na prvom izdanju zagrebačkog festivala Reflektor, pa možda padne i dijeljenje poneke ulaznice u eteru. Slušamo se!

Specijalizirana emisija Ravno do sna koja već četiri sezone za redom prati i osluškuje najbolje s domaće i regionalne scene zajednički je projekt Radio Studenta i portala Ravno do dna.

Emisiju vodi u uređuje Zoran Stajčić i Jelena Svilar.

Budite uz Radio student danas od 17:30 sati i slušajte emisiju Ravno do sna.

Emisiju također možete slušati i preko streama na stranici Radio Studenta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X