Lovely Quinces – Nastup na Waves Vienna Festivalu, USA Tour, prvi EP…

Dunja Ercegović, koja je, nastupajući pod imenom Lovely Quinces, stvorila ove godine možda i najveći hype na domaćoj nezavisnoj sceni, najavila je za početak jeseni svoje prvo službeno EP izdanje, koje će odmah nakon izlaska promovirati mnogobrojnim nastupima na domaćem terenu i inozemstvu.

Lovely Quinces (Foto: Tomislav Sporiš)

Iako nastupa tek nekoliko mjeseci te nema još zapravo niti ozbiljne demo snimke, Lovely Quinces video clipovi na youtube kanalu ukupno su prešli 40.000 gledanja, a njezini live nastupi, poput nedavnog ispred Kurt Vilea u Zagrebu, oduševljavaju i publiku i kritiku.

Početkom 10. mjeseca Lovely Quinces će nastupiti na Waves konferenciji i festivalu u Beču, najvećem sastajalištu live glazbene industrije u ovom dijelu Europe. U svojoj trećoj godini Waves će ponovo ugostiti oko 90-ak izvođača iz cijeloga svijeta, uključujući i kultni brazilski electro pop band CSS, čiji je novi album producirao David Sitek (TV On the radio). Nakon Beča Dunja kreće na kratku USA turneju koju započinje nastupom u Elbo Room klubu u Chicagu 11. listopada Elbo Room kroz svoju je bogatu 20 godišnju povijest ugostio imena kao što su Joss Stone, Filter, Scott Weiland, Smoking Popes i mnoga druga. Kroz nekoliko klupskih i showcase nastupa Dunja će se predstaviti američkoj publici, prije povratka na stari kontinent gdje će održati niz nastupa u posljednjem dijelu godine.

Većina koncertnih datuma biti će poznata do kraja ovog mjeseca, a prva iduća prilika za uživo poslušati Lovely Quinces je 21.07. u Dubrovniku kada nastupa kao support za Goribor u prekrasnom Parku Orsula.

Obzirom kako smo Dunji dali podršku i na našem portalu, sve što možemo reći je: Go Dunja, go!

Saznajte više:

Intervju s Dunjom Ercegović: ‘Ne želim da moja priča bude o curi koju su pojele godine, posao i obitelj’

Lovely Quinces na INKUBATORU: 8. Inkubator: volim, volim, volim, volim žene…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X