Lovely Quinces, Sara Renar i Ivana Starčević na dobrotvornom koncertu zaklade Jasne Vuljević, 16. rujna, Botaničar

Kantautorice su se odazvale pozivu i nastupile na dobrotvornom akustičnom koncertu Zaklade Jasne Vuljević u petak u zagrebačkom klubu Botaničar. Pogledajte kao je bilo.

Zaklada nosi ime u čast Jasni Vuljević, dugogodišnjoj tajnici Udruge plesnih umjetnika Hrvatske UPUH koja je ostavila neizbrisiv trag u srcima svih koji su ju poznavali i imali prilike surađivati s njom. Jasnina predanost radu, solidarnost i spremnost da pomogne svakome temelj su ideje o osnivanju Zaklade Jasna Vuljević koja nastaje 2021. na zajedničku inicijativu tadašnjih Upravnih odbora dviju plesnih udruga – Udruge plesnih umjetnika Hrvatske (UPUH) i Udruge profesionalnih plesnih umjetnika PULS (UPPU PULS).

Rad Zaklade Jasna Vuljević zasniva se na nizu aktivnosti kojima podržavamo razvoj plesne zajednice. Fokus djelovanja je financijska podrška za edukativne programe, prekvalifikacije, učenje i umrežavanje te potpora socijalno ugroženim plesnim umjetnicima.

Ako želite podržati rad Zaklade donacije je moguće uplatiti na račun posebne namjere otvoren kod Zagrebačke banke d.d. i otvoren pri zakladniku UPUH na IBAN: HR5123600001503134538 izabranom iznosu i skladu s mogućnostima. Na taj način podržavate aktivnosti, djelovanje i održivost Zaklade.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Galerija

Idi na Vrh
X