Luka i Laura u Nevidljivoj sceni: Je li nemanja mračan bend?

U novom izdanju podcasta Nevidljiva scena gostovali su članovi nemanje, gitarist i vokal Luka Šipetić i basistica Laura Matijašević.

Luka Šipetić i Laura Matijašević u Nevidljivoj sceni / Screenshot

Pulsko-zagrebački bend nemanja gostovao je prošle subote u šibenskom klubu Azimut. Jutro poslije sjeli su na kauč u galeriji Azimuta i dvadesetak minuta odgovarali na pitanja Marka Podruga u još jednom izdanju Nevidljive scene.

Je li nemanja mračan bend? Zašto inzistiraju na malom ‘n’? Je li im paše što u pandemiji na pozornicu izlaze prije 22 sata? Gdje su iskopali libanonski disko i anatolijski rock? Vole li uopće instrumentale? Na ta i ostala pitanja odgovore čujte u videu koji slijedi…

“Nevidljiva scena” program je koji klub Azimut iz Šibenika i udruga Kolektiv 4B, uz potporu Ministarstva kulture i medija, provode od svibnja 2021. godine. “Nevidljiva scena” promovira nedovoljno afirmirane domaće i regionalne alternativne glazbenike, a videointervjui su nastali uglavnom između njihovih tonskih proba i koncerata u Azimutu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Intervju

Idi na Vrh
X