M.O.R.T. snimili spot ‘Nina’

Mjesec dana nakon objave singla grupa M.O.R.T. predstavlja video spot za pjesmu ‘Nina’, snimljen je i video spot.

M.O.R.T. - prizor iz spota 'Nina'

Bend se s istom pjesmom predstavio i na RockOffu – Festivalu novog zvuka u zagrebačkoj Tvornici, a radi se o brzoj i izravnoj ljubavnoj pjesmi koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dečki su spot snimali u Velikoj Gorici, a radnja spota prati trojicu dječaka koji su zaljubljeni u djevojčicu Ninu. Tko je “zapeo za oko” Nini ostaje neizvjesno do kraja spota. Redatelj spota je Nevio Smajić, a u spotu su sudjelovali Leda Lovrenčić, Antonio Veljkovićš, Lovro Šourek i Ognjen Mišurac.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vo0Iv1RAw_E[/youtube]

M.O.R.T. je u srpnju ove godine objavio odličan album “Odjel za žešće”, koji su pohvalili brojni domaći kritičari. Na albumu je 14 pjesama u kojima M.O.R.T.-ovci sjajnom svirkom koja nadilazi žanrovske granice i duhovitim, ali i ozbiljnim tekstovima komentiraju svakodnevicu. Dosad su s albuma objavljena tri singla, “Tango”, “Pas” i “Meni se skače”.

Bend imate prilike vidjeti i uživo diljem Hrvatske do kraja godine. U zadarskom Starom kazalištu sviraju 22. studenog, a u Šibeniku ih možete poslušati 29. studenog. Nakon toga će svirati u Zagrebu 5. prosinca, a potom u Splitu i u Rijeci.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X