Malady Lane predstavljaju ‘House of Pablo Live Session’

Zagrebački rock bend Malady Lane koristi House of Pablo Live Session kao priliku za zbližavanje s publikom i predstavljanje u intimnijem ozračju. Nešto manje od pola sata svirke u ambijentu prostora za probu, iz dragosti prozvanog ‘Pablara’, fanovima će približiti debi album ‘Nothing Is Too Far Anymore’ prepun radiofoničnih i energičnih songova.

Malady Lane ‘House of Pablo Live Session’

Malady Lane već skoro cijelo desetljeće nenametljivo pridonosi razvoju domaće nezavisne scene, a dugo iščekivano prošlogodišnje službeno debi izdanje našlo se na brojnim listama ponajboljih izdanja godine. „Nothing Is Too Far Anymore” izdvaja se među izdanjima bliskog zvuka svojom ulaštenom produkcijom i vještim nijansiranjem emocija i nostalgije kroz pitke post grunge i rock numere.

Prepoznatljiv vokal Chrisa Iana utopljen u bogate gitarske dionice popraćene energičnom ritam sekcijom publici kroz debi album s 12 pjesama nudi repetitivno uživanje kao jedinu prihvatljivu alternativu u doba neizvjesne koncertne budućnosti.
Malady Lane at House of Pablo

U drugom izdanju House of Pablo Live Sessiona bend naglasak stavlja na pjesme s albuma „Nothing Is Too Far Anymore”, ali i najavljuje rad na drugom studijskom albumu kroz pjesmu „Wings of a Crow” koja je nastala 2006. te je snimljena kao demo materijal benda Pangea koji je bio preteča Malady Laneu.

Popis izvođenih pjesama:

1. Shelter
2. No Window
3. Wings of a Crow
4. You Found Me
5. All of My Blood
6. Flames

Audio snimanje potpisuje Filip Pacak, dok je mix i master zasluga Leonarda Klaića, za video i montažu zaslužan je Hrvoje Baudoin.
Nakon najavnog i prvog u nizu She Loves Pablo live sessiona, „Pablara” je bogatija za live session Malady Lanea. U narednim mjesecima House of Pablo kolektiv predstavit će još nekoliko iznenađenja.

Malady Lane su Chris Ian, Pavle Gulić, Nenad Gajić i Hrvoje Baudoin.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X