Mangroove imaju novi singl ‘Sanjala sam ljubav’

Mangroove se budi u proljeće i donosi pjesmu i videospot iz sna. Novi singl ‘Sanjala sam ljubav’ autorskog tandema Željke Veverec i Tonija Starešinića pjesma je koju, kako kaže Željka Veverec, nije napisala nego sanjala.

Mangroove 'Sanjala sam ljubav'
Mangroove ‘Sanjala sam ljubav’

“Probudila sam se jedno jutro s pjesmom u glavi, sjećam se da sam sanjala da je izvodim na nekom starom Zagrebfestu iz 1969. godine sve je bilo tako razigrano, veselo, u bojama…”

Baš takva, vesela, razigana i obojena je nova stvar Mangroovea koja priziva duh starih melodija u najboljem smislu te riječi. Redatelj i snimatelj Branko Pašić, zajedno sa svojim suradnikom Ivanom Špeharom, imao je jasnu viziju u kojem smjeru treba ići spot s obzirom na pjesmu. Boje, retro štih, toplina i sanjarski moment – sve je to ulovljeno u jednostavnim, a opet vrlo zgodnim slikama. Ovo je dosad najveselija pjesma Mangroovea i jednakom energijom prati je i spot.

„Snimali smo na različitim lokacijama u Zagrebu, čekali sunce, ali kako je još uvijek bilo prilično hladno moram priznati da sam se uglavnom smrzavala u haljinicama u boji. Jedan dan je tako puhao vjetar da mi je gotovo nemoguće bilo glumiti rasplesanu veselu ženu, ali baš to nas je i najviše nasmijavalo. Pripremite sve, krenete u razigrani, veseli mood koji zahtijeva osmijeh, a onda krene hladan vjetar…”, kazala je Željka Veverec.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X