Mangroove imaju novi singl ‘Sanjala sam ljubav’

Mangroove se budi u proljeće i donosi pjesmu i videospot iz sna. Novi singl ‘Sanjala sam ljubav’ autorskog tandema Željke Veverec i Tonija Starešinića pjesma je koju, kako kaže Željka Veverec, nije napisala nego sanjala.

Mangroove 'Sanjala sam ljubav'
Mangroove ‘Sanjala sam ljubav’

“Probudila sam se jedno jutro s pjesmom u glavi, sjećam se da sam sanjala da je izvodim na nekom starom Zagrebfestu iz 1969. godine sve je bilo tako razigrano, veselo, u bojama…”

Baš takva, vesela, razigana i obojena je nova stvar Mangroovea koja priziva duh starih melodija u najboljem smislu te riječi. Redatelj i snimatelj Branko Pašić, zajedno sa svojim suradnikom Ivanom Špeharom, imao je jasnu viziju u kojem smjeru treba ići spot s obzirom na pjesmu. Boje, retro štih, toplina i sanjarski moment – sve je to ulovljeno u jednostavnim, a opet vrlo zgodnim slikama. Ovo je dosad najveselija pjesma Mangroovea i jednakom energijom prati je i spot.

„Snimali smo na različitim lokacijama u Zagrebu, čekali sunce, ali kako je još uvijek bilo prilično hladno moram priznati da sam se uglavnom smrzavala u haljinicama u boji. Jedan dan je tako puhao vjetar da mi je gotovo nemoguće bilo glumiti rasplesanu veselu ženu, ali baš to nas je i najviše nasmijavalo. Pripremite sve, krenete u razigrani, veseli mood koji zahtijeva osmijeh, a onda krene hladan vjetar…”, kazala je Željka Veverec.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X