Marc O’Reilly objavio novi album ‘L’etre politique’

Irski kantautor Marc O’Reilly objavio je novi album ‘L’etre politique’ za Kobalt Music. U pitanju je njegovo četvrto studijsko izdanje koje nasljeđuje album ‘Morality Mortality’ iz 2016. godine.

  • 6
    Shares
Marc O’Reilly (Foto: Roger Woolman)
Marc O’Reilly ‘L’etre politique’

Novo izdanje predstavlja kolekciju suvremenih rock pjesama gdje njegov jedinstveni glas i izuzetno gitarsko umijeće u potpunosti dolazi do izražaja. Za snimanje, miksanje i koprodukciju albuma zaslužan je Christian Best.

“L’etre politique” (političko biće) kako sam naziv sugerira, predstavlja politički komentar. Album je pisan u periodu od siječnja do ožujka 2017. godine i snimljen je u roku od dva tjedna ljeti iste godine. Bavi se politikom ljudskih interakcija, od najintimnijih prijateljstva do puno širih tema kapitalizma, rata i globalizacije.

Ovaj album nudi introspektivni pogled na univerzalna pitanja.

Marc je poznat po zapaljivim živim nastupima u što se mogla uvjeriti i publika na velikim europskim festivalima kao što su Glastonbury, Electric Picnic, The Great Escape, Eurosonic, Reeperbahn, a također je prošle godine nastupio i u zagrebačkom Vintage Industrialu povodom proslave 6. rođendana portala Ravno do dna.

Za sada ima zakazan niz festivalskih koncerata po Irskoj uključujući svirke na SeaSessions, Independence, It Takes A Village, Vantastival, Clonakilty Guitar Festival, a datumi novih nastupa biti će objavljeni uskoro.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh