Marc O’Reilly objavio novi album ‘L’etre politique’

Irski kantautor Marc O’Reilly objavio je novi album ‘L’etre politique’ za Kobalt Music. U pitanju je njegovo četvrto studijsko izdanje koje nasljeđuje album ‘Morality Mortality’ iz 2016. godine.

Marc O’Reilly (Foto: Roger Woolman)
Marc O’Reilly ‘L’etre politique’

Novo izdanje predstavlja kolekciju suvremenih rock pjesama gdje njegov jedinstveni glas i izuzetno gitarsko umijeće u potpunosti dolazi do izražaja. Za snimanje, miksanje i koprodukciju albuma zaslužan je Christian Best.

“L’etre politique” (političko biće) kako sam naziv sugerira, predstavlja politički komentar. Album je pisan u periodu od siječnja do ožujka 2017. godine i snimljen je u roku od dva tjedna ljeti iste godine. Bavi se politikom ljudskih interakcija, od najintimnijih prijateljstva do puno širih tema kapitalizma, rata i globalizacije.

Ovaj album nudi introspektivni pogled na univerzalna pitanja.

Marc je poznat po zapaljivim živim nastupima u što se mogla uvjeriti i publika na velikim europskim festivalima kao što su Glastonbury, Electric Picnic, The Great Escape, Eurosonic, Reeperbahn, a također je prošle godine nastupio i u zagrebačkom Vintage Industrialu povodom proslave 6. rođendana portala Ravno do dna.

Za sada ima zakazan niz festivalskih koncerata po Irskoj uključujući svirke na SeaSessions, Independence, It Takes A Village, Vantastival, Clonakilty Guitar Festival, a datumi novih nastupa biti će objavljeni uskoro.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X