Marilyn Manson hospitaliziran nakon što je scenski element pao na njega u New Yorku

Shock rocker zadobio je nekoliko povreda nakon što ga je poklopio veliki scenski element u obliku dva ukrižena pištolja na koncertu u New Yorku, nakon čega mu je pružena i zdravstvena pomoć.

Nakon pada velikog scenskog elementa koji je doslovce poklopio Marilyna Mansona u subotu u njujorškom Hammerstein Ballroomu, koncert je prekinut, a nakon stanke koje je uslijedila, kako bi se pružila zdravstvena pomoć pjevaču, i završen.

Zbog karaktera povreda o kojima se trenutno ne zna previše, američki Rolling Stone javlja kako je Manson i hospitaliziran iste večeri, pozivajući se na svoje izvore.

Tijekom izvedbe pjesme “Sweet Dreams (Are Made of These)”, Manson se povukao prema unutrašnjosti pozornice, a pri tome se dio scenografije u obliku dva pištolja srušio na njega. Incident se dogodio sat vremena nakon početka koncerta, a riječ je o trećem koncertu na tek započetoj američkoj Heaven Upside Down turneju.

Da je turneja započela ‘navrat-na-nos’ svjedoči i incident u Pittsburghu večer ranije. Naime, Manson je nezgodno zakoračio i pao s pozornice. Kad se vratio, rekao je publici da misli da je slomio gležanj i pri tome svog tour managera nazvao fašistom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X