marisol objavili ‘Live At ALU’

Glazbeni dvojac marisol objavio je live izvedbu triju pjesama sa zagrebačke promocije svojeg albuma „Žene mape“ održane u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti 23. rujna ove godine.

marisol u dvorištu ALU (Foto: Vanja Babić)

Predstavili su se publici po prvi puta s bendom koji će biti dio njihove stalne postave. Osim Erola na gitari i Josipe na vokalu i synthevima s njima su na pozornici zasvirali i Jerko Jurin na bubnjevima, Marino Vinja na basu i synthevima te Katarina Matković kao back vocal.

Pjesme koje vam donose još niste imali prilike čuti uživo; “Trio de Janeiro”, “Molim, hvala, oprosti” i “Dijete” , a kojima zajedno sa tropskom scenografijom Ive Peručić i Vanje Magića odvode publiku u svoj istrovremeno plesni, senzualni, i ne uvijek mekan svijet mango popa.

Redatelj videa je Lucian Mirdita, a audio mix potpisuje Igor Ivanković.

”Iako je bilo već poprilično hladno, htjeli smo vam zaokružiti koncertno ljeto i zaplesati s vama u prekrasnom ambijentu dvorišta Akademije likovnih umjetnosti. Hvala vam na dolasku, pjevanju, plesu i letite i dalje s nama. ”

Live snimka triju pjesama, zajedno s Live izvedbom sa Hvara te nekoliko ranije objavljenih singlova (Kontrol frik, Pasivna agresija, Trio de Janeiro) zaokružila je i prestavlila album “Žene mape” u cijelosti.

Bend sada čeka buđenje svirki u proljeće, ali ne spava zimski san, zakazuje uskoro neki novi dejt i već priprema nešto ukusno i novo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X