Mark Ronson: Ne posjedujem neobjavljene snimke Amy Winehouse

Producent Mark Ronson izjavio je kako on više nema neobjavljenih snimki Amy Winehouse koje javnost do sada nije čula i dodao kako su objavljene isključivo završene pjesme za koje je pjevačica za života dala dozvolu.

Mark Ronson (Foto: Wikipedia)

Posljednji dugosvirajući album Amy Winehouse bio je „Lioness: Hidden Treasure“ objavljen posthumno 2011. godine. Nas je također iskoristio Amyin vokal posthumno 2012. u singlu „Cherry Wine“.

U intervjuu koji je dao za BBC Newsbeat Mark Ronson, jedan od producenata koji je radio s Amy Winehouse izjavio je kako on ne posjeduje niti jedan do sada neobjavljeni materijal pokojne pjevačice i time prekinuo spekulacije o snimkama koje bi jednom mogle ugledati svjetlo dana, bar s njegove strane.

„Ako postoji išta završeno što je posljednje radila sa Salaamom Remijem, to zna jednino Salaam. I ako je to nešto s čim je ona bila zadovoljna, onda je to cool“, referirao se pri tome Mark Ronson i na drugog producenta s kojim je Amy tijesno surađivala kao i s njim.

„Znam da je vrlo teško biti objektivan u sadašnjoj situaciji, jer jako puno njih još uvijek voli Amy Winehouse. Dakle prevelik je broj onih koji su spremni čuti hrpu nedovršenih skica od svega onoga što je snimala, jer to i dalje zvuči bolje od velikog broja albuma sadašnjih autora“, zaključio je Ronson.

Inače lik i djelo Amy Winehouse je u Velikoj Britaniji i dalje u fokusu zahvaljujući izložbama njoj u čast. Trenutno je na programu izložba u Židovskom muzeju u Londonu, a u pripremi je nova koja će biti otvorena u Camdenu na pjevačicin 30. rođendan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X