Masivna nova kolekcija spisa Jima Morrisona izlazi u lipnju

‘The Collected Works of Jim Morrison’, odnosno sabrana djela Jima Morrisona sadržavat će nesnimljene tekstove, isječke iz rukom napisanih bilješki i još mnogo toga od pokojnog frontmana Doorsa.

‘The Collected Works of Jim Morrison’

U nekom trenutku prije svoje smrti u srpnju 1971. godine, Jim Morrison napisao je popis pod naslovom “Plan za knjigu”, koji je izložio njegova razmišljanja o zbirci njegove poezije, tekstova i drugih djela. Sada, 50 godina nakon njegove smrti i izdavanja njegovog posljednjeg albuma s Doorsima, taj se nacrt ostvaruje u onome što obećava biti najopsežnija zbirka njegovog stvaralaštva do danas.

“The Collected Works of Jim Morrison” će biti objavljena 8. lipnja od strane Harper Collinsa, Na gotovo 600 stranica, knjiga – sastavljena u suradnji s Ostavštinom Jima Morrisona – okuplja većinu njegovih prethodno objavljenih djela, od tekstova pjesama do poezije (“Horse Latitudes,” “The Celebration of the Lizard”), kao i u cijelosti posthumno objavljenih spisateljskih zbirki “Wilderness” i “The American Night”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X