Matija svira Arsena, Stray Dogg i Žen na Tabor Film Festivalu

Jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala imat će bogati glazbeni program pa će se već najavljenim imenima kao što su Urban & 4, Let 3, My Baby i Antenat pridružiti Matija svira Arsena u izvedbi Matije Dedića, Stems (UK), Stray Dogg, Žen, Oridano Gypsy Jazz Band, Kozmodrum i DJ Venom.

15. Tabor Film Festival
15. Tabor Film Festival

Prošli tjedan je završio prvi krug natječaja za hrvatske i slovenske bendove, a žiriji su od preko 100 prijavljenih bendova izabrali po 15 iz svake države. Pet bendova koji skupe najviše glasova publike na web stranici najveće regionalne top ljestvice Muzika Je Zvonko Radost ući će u završni krug u kojem će žiriji odabrati pobjednike i tako biti dio glazbene ponude koju ove godine čini više od 30 bendova, DJ-eva i live actova.

Izvođači koji su prošli u drugi krug (abecednim redom):

Hrvatska: Achromatic Attic, From Another Mother, Harvo Jay, Lika Kolorado, Magnolija, Mamut, Mnogi Drugi, Mr. Albino, Ogenj, Pig Pop, Sexy Motherfuckers, Spleen G, Thee Melomen, The Yellow Buzz i Tyger Lamb.

Slovenija: Akami, Djembabe, El Kachon, Generator, Haiku Garden, Katja Šulc, Kontradikshn, Lipstick Stain, Low Peak Charlie, MART, Menendes Brothers, Nesesari Kakalulu, Noctiferia, The Margins i Werefox.

Matija i Arsen Dedić
Matija i Arsen Dedić

Za svoje favorite možete glasovati do 7. svibnja na linkovima ispod, a to je moguće učiniti za više bendova odjednom. Pobjednici će biti proglašeni 16. svibnja. Natječaj za slovenske bendove ostvaren je u suradnji s ljubljanskim Radio Študentom.

Tabor Film Festival ove godine ima i nekoliko warm up koncerata i retrospektiva. U četvrtak, 27. travnja, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru zasvirat će Drvored i Radio Aktiv uz gostujućeg DJ Vuka iz Slovenije, a posjetitelji će prije toga moći besplatno uživati u retrospektivi nagrađivanih filmova s prijašnjih izdanja TFF-a kao i sudjelovati u brojnim nagradnim igrama. Drugi warm up održat će se u zabočkom Regeneratoru 6. svibnja na premijernom nastupu beogradskog Repetitora koji se trenutno nalazi na velikoj europskoj turneji.

Ove godine osim odabranih filmova iz preko 50 zemalja i glazbene ponude na čak 5 stageva, posebnost festivala su i brojna predavanja, promocije knjiga i radionice, kao i vrlo bogata gastronomska ponuda u suradnji s restoranom Grešna Gorica i mini mljekarom Veronika. Prijevoz će biti osiguran iz Zagreba, novitet je i festivalski shuttle koji će povezivati sve najvažnije festivalske lokacije tijekom njegovog trajanja. Kamp će biti otvoren dan prije i dan nakon Festivala. Svi posjetitelji imat će posebne popuste na ulaznice za Terme Olimia i Terme Tuhelj koje se nalaze nedaleko od Desinića

Nakon što je u svega tri tjedna rasprodan kontigent super early bird karata, karte po cijeni od 165 kuna u koje je uključen i kamp mogu se kupiti do 15. svibnja. Svi detalji oko karata i kampa mogu se saznati na linku http://bit.ly/2nhm7lN.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X