Mayales objavio ‘gay svadba’ spot za pjesmu ‘Malena’

Suradnja Petra i Kristijana Beluhana s albuma ‘Simbol za sunce’ dobila je svoje vizualno ruho.

Mayales 'Malena'
Mayales ‘Malena’

S jednog od kritički najbolje prihvaćenih domaćih albuma ove godine objavljen je i četvrti singl. Nakon “Danas smo happy”, “Roadie” i “Među tajnim tajnama” došao je red i na pjesmu “Malena” u kojoj je Mayales ugostio Kristijana Beluhana, kako na albumu “Simbol za Sunce”, tako i u samom spotu.

“Malena je ‘uletila’ na samom kraju snimanja albuma. Neočekivano, dopala se kao skica koju smo pustili Juri i Pavlu (producenti albuma, op.). Dogovorili smo se da ide na album – ali da je ne lickamo u Cu base-u već da se svi skupa zavučemo rupu kod Levija te je uredimo kao bend. I dalje sam imao neki polu maćehinski odnos prema njoj, sve dok nije izašao album. Počeli su se javljati ljudi koju su je hvalili kao neki’ Novi novi val song’. Obzirom da ima i neku relativno zahvalnu radio frendly strukturu, nije nam trebalo dugo da zaključimo kako je ona sljedeći singl. Jura je kasnije na nekoj cugi provalio da se prestanemo skrivati iza animacija već da obučem neku haljinu i, sa ovom bradom, stanem ispred kamere…ostalo vidite i sami. Netko je tijekom snimanja u Maksimiru prošao pored nas i baš gnjavio s pitanjem što se snima, asnimatelj Nevio, u želji da ga čim prije skine s kičme, mrtav hladan je izjavio: ‘Snimamo gay svadbu!’ Lik je nestao brzinom svijetlosti”,  izjavio je pjevač Petar Beluhan.

Režiju i montažu spota “Malena” zajednički potpisuju Petar Beluhan i Nevio Smajić, a po pitanju skorašnjih nastupa Mayalesa, Beluhan je za kraj dodao: “Nabrijavamo formu za ljetne festivale, za sada je potvrđen Hoomstock festival i Velika Gorica… vidimo se!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X