Mayales pleše i dalje s novim singlom ‘Pogledaj u njene oči’

Nakon velikog uspjeha pjesme ‘Jedan mali dio tebe’ koja je osvojila slušatelje i radijski eter, Mayalesi plešu i dalje kroz svoju boutique pop eru i predstavljaju novu pjesmu ‘Pogledaj u njene oči’.

Mayales – Pogledaj u njene oči

“Pogledaj u njene oči” prati započeti smjer naglašenog poletnog i radiofoničnog zvuka, ovoga puta u formi plesnog popa poprilično drugačijeg od pjesama na koje smo navikli proteklih više od trideset godina – u kojima su se Mayales itekako trudili ne ponavljati i uvijek probijati ustaljene formate i trendove.

Uhodan kreativni tim, predvođen Petrom Beluhanom, Vladom Mirčetom i Lukom Gečekom, odnosno producentima Pavlom Miholjevićem i Jurom Ferinom, ovoga se puta hvata novog instrumentarija; ritam mašina i šarene elektronike izmiješane s prepoznatljivim gitarističkim zvukom benda od kojega možemo očekivati još iznenađenja u skoroj budućnosti.   

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X