Mayales snimili spot za singl ‘Danas smo happy’

Pjesma ‘Danas smo happy’ objavljena je krajem lipnja ove godine kao prvi najavni singl nadolazećeg albuma Mayalesa. Psihodelično putovanje u hippie pop 1960-ih sad je dobilo svoju vizualnu kulisu zahvaljujući režiji Tvrtka aka Vidokka.

Mayales 'Danas smo happy'
Mayales ‘Danas smo happy’

Zajedno sa 100 lica lijepe Petre Kurtele te neobičnom tehnikom snimanja postignut je ugođaj dubokog poniranja u podsvijest žene, odnosno dojmljive umjetničke atmosfere usporedive sa najboljim svjetskim glazbenicima sličnoga žanra, poput Tame Impala, MGMT, Mercury Rev…

Čitav tim odaje dojam fanatične odanosti umjetničkim izazovima i žanrovskom eksperimentiranju – što je oduvijek krasilo djela sa potpisom Mayalesa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7QzY1LzfoLo[/youtube]

Tvrtko aka Vidokk, posljednjih nekoliko godina radi spotove koji iskaču iz prosjeka. Nina Romić, Detour, Yammat, Mel Cameo, Mangroove, Pavel… samo su neki od bendova kojima je Tvrtko udahnuo originalan vizual.

Kako je već ranije objavljeno, novi album Mayalesa očekuje se u ljeto 2016. godine, a za produkciju su zaduženi traženi producentski dvojac Jure i Pavle iz grupe Svadbas.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X