Metallica reizdaje legendarni album ‘Master Of Puppets’

Grupa je najavila kako 10. studenog reizdaje svoj treći studijski album iz 1986. za Blackened Recordings. ‘Master Of Puppets’ je remasteriran i naći će se u nekoliko oblika fizičkih i digitalnih izdanja.

Metallica 'Master of Puppets' reizdanje
Metallica ‘Master of Puppets’ reizdanje

Originalno objavljen 3. ožujka 1986. godine, album “Master of Puppets” grupe Metallica postao je prvi album grupe koji je postigao platinasti tiraž. Od tada je šest puta prodan u platinastoj tiraži u SAD-u, te je tiskan u preko 10 milijuna primjeraka diljem svijeta. Godine 2016. “Master Of Puppets” postao je prvi heavy metal album uvršten u National Recording Registry američke Library of Congress. Tom prilikom navedeno je kako je riječ o djelu koje posjeduje kulturnu, historijsku i estetsku vrijednost.

“The Master of Puppets” bit će reizdan 10. studenog ove godine u sljedećim izdanjima: kao standarno vinilno i CD izdanje, trostruko CD prošireno izdanje i ograničeno Digital Deluxe Box Set izdanje (koje će također biti dostupno na streamingu i za download).

Metallica 'Master of Puppets' Digital Deluxe Box Set izdanje
Metallica ‘Master of Puppets’ Digital Deluxe Box Set izdanje

Prošireno izdanje uključivat će prethodno neobjavljene demo snimke, grube miksove, intervjue, snimke nastupa i knjižicu tiskanu na 28 strana. Digital Deluxe Box Set će imati 108 strana i u tvrdom uvezu ukoričenu knjigu s do sada neobjavljenim fotografijama benda kao i nekim neobjavljenim i raritetnim intervjuima. Uz nju će još ići i tri vinilne ploče, deset CD-a, kazeta, dva DVD-a, litografija, knjižica s rukom napisanim tekstovima i set od šest bedževa.

Metallica 2. rujna započinje europsku turneju u Danskoj, a završit će je 3. studenog u Belgiji. Grupa će je nastaviti već u veljači 2018. godine, a hrvatskoj publici najbliže destinacije su dva koncerta u Bologni u Italiji i jedan u Beču u Austriji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X