Miach i Hiljson Mandela inspirirani filmom ‘Men In Black’ u novom singlu ‘NLO’

Perspektivna mlada glazbenica Miach (Mia Čičak) i jedno od trenutno najatraktivnijih glazbenih imena, trap pionir Hiljson Mandela, predstavljaju zajednički singl i videospot ‘NLO’. Prema dosadašnjim reakcijama publike, pjesma je u manje od 24h od objave ušla u Top 20 domaće YouTube Trending liste u kategoriji ‘Music’.

Miach i Hiljson Mandela (Foto: promo)

Kako otkriva Miach, pjesma je inspirirana filmom “Men In Black”, a njen refren nastao je spontano tijekom studijskog sessiona: “Pjesma ‘NLO’ nastala je tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić Lockroom i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film ‘Men In Black’ te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti ‘K’o da s drugog planeta si…’. Pogledali smo se i znali da je to – to, te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu”.

Po završetku pjesme, kao gosta u pjesmi pozvali su Hiljsona Mandelu, s kojim je Lockroom kreirao njegov uspješan solo album “Mandela Effect”, a i ova suradnja pokazala se vrhunskom kombinacijom: “Hiljsonu se pjesma svidjela te je snimio svoj vers i time savršeno zaokružio cijelu priču”, ističe Miach.

Prateći videospot nastao je u Beogradu, a za njegovo kreiranje zaslužan je hvaljeni dvojac Vuk Nedeljković Debbug i Đurđina Samardžić GG help, koji su vizualno prikazali pjesmu kroz imaginarni cyber svijet i tako opisali ljubav zbog koje se osjećaš ‘kao da je sve nestvarno, odnosno izvan ovog svijeta’. “Posebno bih istaknula odličan make-up & hair tim, koji je svojim zanimljivim kreacijama još više oživio cijeli spot!” zaključuje Miach.

Ova mlada glazbenica s pjesmom “NLO” predstavlja i EP izdanje “Između nas”, koje donosi ukupno četiri autorske pjesme. Kako otkriva Miach, svaka pjesma na svoj način opisuje ljubavni odnos i priča neku drugu priču, a zaigrano su omotane u r&b i pop zvuk čiju produkciju također potpisuje Mihovil Šoštarić Lockroom.

Miach će se uskoro uživo predstaviti i na iščekivanom festivalu Lil Drito, koji će se održati 30. rujna u zagrebačkoj Tvornici kulture te na jednom mjestu okupiti nova regionalna imena trap i r&b scene.

Miach “Između nas” EP (popis pjesama):

01. NLO ft. Hiljson Mandela
02. Pravila
03. Ruke
04. vtp

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X