Mick Jagger lansira vlastitu liniju usnih harmonika

Pjevač kaže da se nada da će instrumenti ‘doći u ruke mladih harmonikaša koji će postati legende budućnosti’.

Mick Jagger (foto: Whynow Music)

Mick Jagger najavio je planove za izdavanje vlastite ograničene serije usnih harmonika.

Frontmen The Rolling Stonesa u izjavi je nazvao svoju novu suradnju s Whynow Musicom i Leejem Oskarom “fantastičnim vijestima”, dodajući da se “nadamo da će neki od instrumenata doći u ruke mladih svirača usne harmonike za koje će se ispostaviti da su glazbene legende budućnosti”. Nastavlja: “Počeo sam učiti harmoniku nakon što sam čuo velikane bluesa kao što su Little Walter i Sonny Boy Williamson. Od tada sam je svirao na toliko pjesama i na bezbrojnim nastupima tijekom godina.”

Jaggerovo uzbuđenje ponovio je i Oskar, koji je rekao da je “oduševljen” što radi s kultnim frontmenom: “Kad sam 1983. pokrenuo Lee Oskar Harmonicas s Tombom, bio mi je san stvoriti usnu harmoniku koja ne samo da će premašiti moje standarde, već će je prihvatiti i drugi glazbeni profesionalci. Ostvarenje je sna da netko s uspjehom Micka Jaggera i tom razinom umjetnosti odabere naše harmonike. Čast mi je biti dio ove vrlo posebne suradnje.”

Jaggerova prepoznatljiva harmonika koštat će 49,99 funti i kreće s isporukama 8. veljače. Serija je ograničena na 2500 primjeraka, a svaki dolazi u jednom od deset tonaliteta (C, D, E, E, F, F, G, A, A i B) te će se isporučivati s prilagođenom torbicom Jaggerove marke.

MJXLO Harmonica (foto: Press)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X