Mike Patton (Faith No More): Pjevači su jebeni idioti

Frontmen grupe Faith No More udario je po egu pjevača, opisavši većinu njih kao ‘jebene idiote’.

Mike Patton (Foto: Wikipedia)

U intervjuu za Bandcamp u kojem je pričao o svojoj karijeri koja se proteže kroz četiri desetljeća , Patton je razgovarao o projektima cijele svoje karijere, uključujući Faith No More, Mr. Bungle i druge, te o načinu na koji se uklapa u svaki bend kao pjevač.

“Još uvijek to doživljavam kao: ‘Ovdje sam da pomognem’,” rekao je o svom procesu i dodao: “Ja sam komponenta. Mislim da je to važno, ali budimo iskreni: pjevači su jebeni idioti. Misle da posjeduju jebeni show, ali ne posjeduju, okej? To je jedna stvar koju sam naučio tijekom godina: sve što moraš učiniti je uklopiti se i biti dio jebenog benda.”

Govoreći o svojoj ulozi u hardcore bendu Dead Cross, Patton je dodao: “Ne guram im ideje, jer pogodite što? Imaju sjajne ideje i ne želim to zajebati.”

Ranije ovog ljeta, Patton je progovorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem nakon što je bend otkazao datume turneje. Prošle je godine pjevač objavio da su svi nastupi Faith No More i Mr. Bungle otkazani, navodeći razloge ugroženog mentalnog zdravlja.

“Imam problema koje je pogoršala pandemija, a koji su mi upravo sada izazov. Ne osjećam da mogu dati ono što bih trebao u ovom trenutku i neću dati ništa manje od 100 posto. Žao mi je zbog naših obožavatelja i nadam se da ću vam se uskoro iskupiti”, rekao je tada Patton.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X