Milan Bandić kreće u predsjedničku utrku sloganima: ‘Korupcija svima, a ne samo njima’ i ‘Korupcija: Sad il’ nikad’

Započinje najluđi političko-umjetnički performans u Hrvata.

Milan Bandić krenuo u predsjedničku kampanju

“Lišen stranačkih okova, slobodan kao feniks, kao ptica, kandidiram se za predsjednika Republike Hrvatske. Ja sam običan čovjek u službi malog korumpiranog čovjeka i želim korumpirati Hrvatsku radeći kao konj. To je moj program. Nije budućnost Hrvatske kopanje po ideološkim rovovima i ja ću se zalagati za korupciju kao zajedništvo svih”, izjavio je Milan Bandić, kako prenosi Tportal.

Spomenuti Milan Bandić nije rođen 1955., već 1976. godine i riječ je filmskom redatelj koji se po rođenju zvao Dario Juričan, potom je promijenio ime u Milan Bandić, da bi mu nedugo potom ove godine to ime bilo uskraćeno pa je ponovno nakratko postao Dario Juričan.

No Dario Juričan upravo je dobio potvrdu Ministarstva uprave da ne postoji prepreka u njegovoj želji za promjenom imena u Milan Bandić koje tako jako želi. Taj novi Milan Bandić, koji nije gradonačelnik Zagreba, ali je redatelj koji je snimio film “Kumek”o svom poznatijem imenjaku, kao i o Ivici Todoriću (“Gazda”) i Miroslavu Kutli (“Gazda: Početak”) također kreće u predsjedničku utrku za Ured predsjednika Republike. Time će predstojeće izbore po prvi put obilježiti i jedna protu-kampanja, bar se tako čini. Ali, tko zna, možda Milan Bandić po prvi put postane predsjednik. Ne bi bio prvi koji je to učinio iz vica, ako gledamo današnju globalnu praksu izbora vodećih ljudi država.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X